Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky a batohy na notebooky
Veľmi užitočný ruksak na nosenie notebooku.
Tak toto je taštička :) som s ňou absolútne spokojná. Super sa hodí pre môj nový notebook 15,6", je prestranná, má deliacu prepážku, takže notebook ostane chránený, ak si do tašky dám ešte nejaké iné veci ako poznámkový blok, alebo perá, zmestí sa aj desiata. Taška je odolná mäkkučká a dostatočne hrubá ochráni notebook proti nárazu. Som spokojná.
Táto taška splnila očakávania, som s ňou spokojná, úzka skladná, notebook ochráni, napriek veľkosti má dostatok miesta aj pre myšku, alebo nejaký poznámkový blok a pero. Tašku určite odporúčam, ale odporúčam aj prekontrolovať tovar ihneď po prevzatí, mne pri taške chýbal popruh cez rameno, reklamáciou sa všetko vyriešilo, dostala som nový kus, v ktorom už popruh bol. Všetko v poriadku, odprúčam zakúpiť, výborný tovar pomer cena a výkon.
- OK
- fajn produkt
- Fajn taška.
- Na prenos NTB v cestovnej taške stačí...
Vyzerá dobre ale je skoro na hodnotenie tohto výrobku, nakoľko sa chyby prejavia až používaním.
Taška na 15.6" NTB je kvalitná, praktická, pekého vzhľadu a za dobrú cenu . Tašku doporučujem.
Pohodlne sa zmestí do tašky DELL Precision 15,6" spolu s nabíjačkou, ktorá je dosť veľká
Veľa vreciek na uloženie rôznych predmetov, škoda že polovica sa nedá zazipsovať
- Na bicykel fajn
- Sedí na chrbte dobre
- Priestranný
- Fakt je vnútri tmavý a ťažko sa v ňom hlada
- Bočné kapsy sú malé na fľašu od bicykla
Canyon batoh na notebook palubovka do veľkosti 15,6" mechanizmus proti zlodejom 20l žlto-modrý CNS-CSZ02YW01
- Presné rozmery podľa štandardu leteckých spoločností.
- Kvalitná taška
- Dobre vyzerajúca
- Sedí presne
- Priestranna
Kvalitná Lenovo taška s remienkom do ktorej vojde nie len notebook ale sj všetky potrebné veci.
Veľmi pekny a kvalitný obal na počítač. Je k nemu aj mala taštička.
- dizajn
- vo vnútri má viacero priečinkov
- zatiaľ žiadne
- šikovna mala taška
Jednoduchá a postačujúca pre mňa.
OK
Predrazeny cinsky produkt. Z Ali je za 1/3.
Odolná látka pekná farba
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »